Od receptury do jadłospisu. Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi

szkolenie w formule on-line

termin szkolenia został potwierdzony do realizacji
Przy zgłoszeniu uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na szkolenie „Od receptury do jadłospisu…” 14 grudnia 2020 r. oraz „Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP …” 15 grudnia 2020 r. Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych. Cena zawiera: udział w profesjonalnym szkoleniu on-line, materiały szkoleniowe przekazane w wersji elektronicznej, certyfikat ukończenia szkolenia, możliwość konsultacji z trenerem.
ZGŁOSZENIA:
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać mailem na adres: frdl-pc@frdl.bialystok.pl, faksem lub poprzez formularz zgłoszenia na www.frdl.bialystok.pl do 9 grudnia 2020 r.
Pomoc społeczna, zdrowie